Films voor derden

Wilt u kostbare momenten laten vastleggen?
Steeds vaker krijgen wij verzoeken van externe organisaties om hun show, festiviteiten, sport of dergelijke op film te vereeuwigen. Vaak kostbare momenten die nooit meer terugkomen. Filmregistratie is voor
de betrokkenen heel waardevol.

Voorbeelden
HAF-videoteams hebben in opdracht van derden veel filmregistraties met verschillende  camera’s gemaakt, waaronder een groot Schevenings evenement, een opera, bootraces in Scheveningen, een zangkoor, turn- en dansdemo’s, wedstrijden van een nieuwe sport, e.d.

Interesse?
Mocht u voor uw evenement ook interesse hebben, neem dan contact op via ons contactformulier.
Gezamenlijk bekijken wij dan de mogelijkheden,
zoals voorbereidingstijd, beschikbaarheid HAF, kostenvergoeding e.d.