Bijna voor niks

Voor slechts € 3,- per avond woon je interessante, leerzame, gezellige avonden bij, waar je veel opsteekt over filmen.
Het verenigingsjaar loopt van januari tot en met december. De contributie bedraagt €
120,- per jaar voor ruim 40 avonden. Wie gedurende het lopende jaar lid wordt, betaalt een evenredig deel van de contributie. Bankrekening: NL62 INGB 0000 1585 66 t.n.v. Haagsche Amateur Filmclub

Gratis van harte welkom

Wil je vrijblijvend kennismaken met de HAF? Dat kan! De HAF biedt je gratis 3 kennismakingsavonden aan. Daarna beslis je of je wel of geen lid wordt. Gebruik ons contactformulier of bel ons als je daarin interesse hebt. Zie het telefoonnummer op de contactpagina.